водечките компанија на

ИНДУСТРИСКАТА ФИЛТРАЦИЈА.

Со својата посветеност во работата и квалитетот на производите прераснавме во една од
водечките компании на индустриската филтрација.

ПАРТНЕРИ

дел од нашите соработници

EUROVENTILATORI

- Centrifugal
- Axial
- Direct and belt driven

JACOB

- Pneumatic transport of dust and grain materials (e.g. coffee, cocoa, chocolate, tobacco, sugar, cereals)
- Dust collection (industrial filtration) and ventilation

DONALDSON

- Project Management & Engineering Services
- Usage of filter systems
- Spare parts and accessories for all types of filter systems

DONALDSON

- Process filtration
- Compressed air
- Spare filter elements for non-Donaldson filter casings.

ПРОИЗВОДИ

дел од нашиот асортиман

За нас

Повеќе околу нашата компанија

Компанијата ЕВРОСКОП е основана во 2004 г. Со својата посветеност во работата и квалитетот на производите прераснавме во една од водечките компании на индустриската филтрација.

Евроскоп на своите клиенти им обезбедува проектирање и изведба на проекти према сите важечки стандарди и еколошки нормативи по принципот “клуч на рака”, или единствено испорака на опрема по барање на клиентот.

НОВОСТИ

КОНТАКТ

Вашите информации нема да бидат објавени. Ќе ве контактираме во наредните 24 часа