Евроскоп
Синоним за професионално решение на Вашите потреби

Одберете јазик:

VALIADIS - Electric Motors

VALIADIS S.A. произведува асинхрони електромотори со стандардизирани куќишта од 1927 година.

Сите типови на електрични мотори:

  • Ниско напонски
  • Високо напонски
  • Електромотори наменети во потенцијално експлозивни средини (АТЕКС)
  • Електромотори со електромагнетни кочници
  • Електромотори за кранови
  • DC мотори

Ниско напонски електромотори до 350kW @ 2/4/6/8 полови @ монтажа B3/B5/B35/B14/B34

Високо напонски електромотори до 2.6MW @ 2/4/6/8 полови @ монтажа B3

Фреквентни регулатори и софт стартери – од програмата на „LS Industrial Systems“ новото име на „LG Industrial Systems“

Наши клиенти: МАКСТИЛ, БУЧИМ, ТИТАН, РЕК БИТОЛА, САСА, ВАРДАР ДОЛОМИТ, ДУРОПАК, СОКОТАБ, ЏОНСОН МЕТИ, ФЕНИ, РЕНОВА, БОРО КАЈЕВИЌ, СИЛКАПОР КОСОВО…

elektro-motori