Евроскоп
Синоним за професионално решение на Вашите потреби

Одберете јазик:

TRANSTECHNO - Power & Control Solutions

transtechno ЕВРОСКОП ги нуди сите типови на редуктори од програмата на TRANSTECHNO – Italy: Полжавести, Коаксијални, Запчесто полжавести, Варијатори, Планетарни, Повеќестепени, редуктори наменети за работа во противексплозивна заштита и редуктори за екстремно тешки услови за работа.

На барање на клиентот нудиме инжинеринг, избор на тип на редукторот, совети и препораки.