Евроскоп
Синоним за професионално решение на Вашите потреби

Одберете јазик:

DONALDSON - Process Filtration

all productsФилтрација на течности, гасови и пареа

ДОНАЛДСОН нуди комплетна палета на производи во кои се применети иновативни решенија за филтрација на пареа, течности и гасови. Сите производи се дизајнирани со цел да се постигне максимално ниво на чистота како и задоволување на највисоките стандарди за квалитет.