Евроскоп
Синоним за професионално решение на Вашите потреби

Одберете јазик:

DONALDSON - Industrial Air Filtration

Dust CollectionОд 1915, обезбедуваме филтерски решенија со што го им го подобруваме животот на луѓето, зголемувајќи ја производната ефикасност и обезбедувајќи заштита на животната околина. Повеќе од 35 години обезбедуваме иновативни системи за отпрашување и решенија со коишто ги поставуваме стандардите за високо квалитетни производи на Donaldson Torit® DCE® .

Во многу индустриски средини, ефективната филтрација е одлучувачки критериум за успешна заштита на здравјето, животната средина и производните процеси. Како партнер на индустријата, ние вршиме истражување, развој и снабдување со иновативни филтерски системи за сите типови на прашини, чадови и магли, со што помагаме во подобрувањето на квалитетот на воздухот и зголемување на производната ефикасност.

mapa